TIDSREJSEN PÅ TORVET

Skærmbillede 2021-07-13 kl. 11.53.18.png
Tidsrejsen på TorvetSans-1
00:00 / 29:28

Om historien

Tag på en rejse til en anden tid og lyt til byen, skæbnerne og hemmelighederne, der bringer dig på helt tæt på Nyborgs hjerteslag. I både by og natur skjuler sig små og store fortællinger, som ikke kan ses med det blotte øje, og nu har du muligheden for at finde dem, og opleve dem. Dramatiske tidsrejser, der lader dig møde vigtige mennesker, begivenheder og steder i Nyborg Kommune. Kom, træd ind i fortidens lydbillede og bliv selv en del af fortællingen.

 

Er du klar?


Tidsrejsen på Torvet


Kom med på en tidsrejse og lad historien om Nyborg Torv blive levendegjort for dig. Her er fyldt med skjulte historier, usynlige for øjet, gemt mellem nye og gamle brosten, og det er dem, der bliver vækket til live nu.


Din rejse starter i dags Danmark, men snart bliver du sendt til torvet i 60’erne, videre derfra til Danmarks befrielse, til 20’ernes muntre liv, til en forfærdelig bybrand, og du bliver sågar sendt helt tilbage til den tid, hvor Christian d. 3. anlagde torvet.


Torvets historie er forunderlig, mange liv har betrådt de sten, den asfalt og det grus, der gennem tiden har udgjort torvet. I dag bliver DU en del af historien.

 

Bag historien

Manuskript: Brian Wind-Hansen

Instruktion og lyddesign: Jesper Dupont

 

Komponist: Harald Haugaard 

 

Medvirkende:

Bjarne Henriksen,

Kurt Dreyer,

Betty Glosted,

August Styhm Dupont,

Lea Baastrup Rønne,

Thomas Clausen,

Anton Holten Lambert,

Jesper Dupont 


Research:
 Østfyns Museer

Musikindspilning: The Farm Studio v. Peter Sund


Musikere:

Mads Kjøller-Henningsen, Sebastian Bloch, Martin Strange Lorentzen

Mastering og efterbearbejdning
Poul Gejel - Produktionsholdet.dk

Projektleder: Christina Gaarde